10 maart 2024

Er zullen bij alle vier de wedstrijden van het Amsterdams Baancircuit pacers ingezet worden. De tijden waarop zij zullen lopen zullen later bekend worden gemaakt, afhankelijk van de inschrijvingen en de beschikbaarheid van pacers.

Wil je pacen? Mail naar info@AmsterdamsBaancircuit.nl. Alle pacers krijgen gratis deelname, wat eten en drinken; voor snelle pacers zijn vergoedingen beschikbaar.


line


22 februari 2024

In 2024 komt het Amsterdams Baancircuit volledig vernieuwd terug. Het circuit zal bestaan uit vier avondwedstrijden, in Amsterdam Oost, Zuidoost, Zuid en Noord. Er worden diverse klassementen opgemaakt voor de 3.000m en 5.000m lopers, maar op alle avonden vinden ook diverse andere onderdelen plaats. De volgende datums staan alvast voor de verschillende clubs in de planning:

vrijdag 17 mei ’24: Feniks

zaterdag 1 juni ’24: Phanos (Amsterdamse Atletiek Avond)

vrijdag 21 juni ’24: AV’23 Track Meeting

vrijdag 12 juli ’24: AV Atos


line


18 mei 2019

Gisteravond was het de 91e verjaardag van het Olympisch Stadion: een mooie avond om het Amsterdams Baan Circuit te openen. Met name de werp-onderdelen waren goed vol, maar iedereen heeft een mooi aantal pogingen gedaan. Uitslagen staan op atletiek.nu. We hopen iedereen te zien op het ABC bij Atos op 31 mei!


line


04 mei 2019

De website is up to date voor 2019! Op de wedstrijd pagina’s staan de links naar de inschrijfpagina’s op atletiek.nu. Voor de eerste wedstrijd, op 18 mei bij Phanos, zijn al 78 inschrijvingen – je hebt nog 10 dagen om je er bij te voegen.


line


31 maart 2019

Dit jaar is er weer een Amsterdams Baan Circuit! In 2019 zijn drie wedstrijden met gezelligheid en atletiek:

17 mei ABC bij Phanos (Olympisch Stadion)
31 mei ABC bij Atos (A’dam Noord)
21 juni ABC bij Feniks (A’dam Zuidoost)

De rest van deze website wordt zo snel mogelijk bijgewerkt naar 2019.


line


21 april 2018

Deze website is ondertussen helemaal aangepast naar 2018, met goede informatie op de wedstrijd-pagina’s inclusief de goede atletiek.nu link. De inschrijving voor de eerste drie wedstrijden is al open, en de eerste 200 inschrijvingen zijn al binnen. Ook zijn er Facebook-evenementen voor de betere voorpret.


line


12 januari 2018

De data voor dit jaar zijn bekend! Het is een mooi compact circuit geworden met in mei en juni om de twee weken op vrijdag een wedstrijd:
Vrijdag 11 mei AV’23
Vrijdag 25 mei AV Feniks
Vrijdag 8 juni Phanos
Vrijdag 22 juni ATOS

 

De onderdelen en de chronoloog zijn in lijn met vorig jaar.


line


05 juli 2017

Tijdens de ABC wedstrijd bij AV ATOS op 19 mei is er een probleem opgetreden bij de registratie van de volgorde van aankomst in drie van de series op de 600m voor de pupillen, hierdoor hebben we geen uitslag kunnen vaststellen voor de atleten in deze series. Met behulp van foto’s, video en informatie van ouders hebben we ons best gedaan om elke atleet een kloppende tijd te geven. Ondanks onze moeite lijken er alsnog een paar tijden niet te kloppen, volgens ouders en omstanders blijken sommige atleten sneller te hebben gelopen dan in de uitslag vermeld. Het is echter niet mogelijk de daadwerkelijke tijden van deze atleten te achterhalen en dus hebben we besloten de tijden van de 600m die gelopen zijn tijdens de ABC bij AV ATOS niet mee te laten tellen. Het klassement zal daarom niet op 10 maar op 9 beste onderdelen worden gebaseerd. Hierdoor maken alle atleten nog een kans op een plek op het podium ook als ze maar twee wedstrijden hebben meegedaan.
Nogmaals onze excuses voor dit voorval, we hebben er alles aan gedaan om een correcte uitslag te produceren maar dit is ons helaas niet gelukt.

 

namens de gehele ABC organisatie

Update: de uitslagen van de 600m bij ATos zijn geheel verwijderd om atletiek.nu een goed klassement te laten berekenen. Ze staan in PDF vorm hier: Uitslagen_A pupillen 600m atos en Uitslagen_B_C_mini pupillen 600m atos .


line


07 juni 2017

Na drie wedstrijden is het tussenklassement voor de pupillen opgemaakt. Het klassement voor het Amsterdams Baan Circuit 2017 is hier te zien!

Met nog 1 wedstrijd te gaan kan er nog van alles veranderen. Schrijf je nu in voor de laatste wedstrijd op vrijdag 7 juli 2017 op de atletiekbaan van AV’23. Inschrijven kan via deze link!


line


14 januari 2017

Inmiddels is de Amsterdam Baan Circuit-kalender voor 2017 bekend. Er zijn ook dit jaar weer vier wedstrijden verspreid over de verenigingen in Amsterdam en Amstelveen:


line


Volgende pagina »