05 juli 2017

Tijdens de ABC wedstrijd bij AV ATOS op 19 mei is er een probleem opgetreden bij de registratie van de volgorde van aankomst in drie van de series op de 600m voor de pupillen, hierdoor hebben we geen uitslag kunnen vaststellen voor de atleten in deze series. Met behulp van foto’s, video en informatie van ouders hebben we ons best gedaan om elke atleet een kloppende tijd te geven. Ondanks onze moeite lijken er alsnog een paar tijden niet te kloppen, volgens ouders en omstanders blijken sommige atleten sneller te hebben gelopen dan in de uitslag vermeld. Het is echter niet mogelijk de daadwerkelijke tijden van deze atleten te achterhalen en dus hebben we besloten de tijden van de 600m die gelopen zijn tijdens de ABC bij AV ATOS niet mee te laten tellen. Het klassement zal daarom niet op 10 maar op 9 beste onderdelen worden gebaseerd. Hierdoor maken alle atleten nog een kans op een plek op het podium ook als ze maar twee wedstrijden hebben meegedaan.
Nogmaals onze excuses voor dit voorval, we hebben er alles aan gedaan om een correcte uitslag te produceren maar dit is ons helaas niet gelukt.

 

namens de gehele ABC organisatie

Update: de uitslagen van de 600m bij ATos zijn geheel verwijderd om atletiek.nu een goed klassement te laten berekenen. Ze staan in PDF vorm hier: Uitslagen_A pupillen 600m atos en Uitslagen_B_C_mini pupillen 600m atos .


line